Hoe schrijf je een dakcitaat?

Beoordeling 4, 9 (21) · In uw dakraming, uw aannemer moet een lijst met regelitems hebben met wat hij zal gebruiken en hoeveel het kost om uw eigendom te beschermen. Een offerte voor dakbedekking moet het merk en de soorten dakbedekkingsmaterialen vermelden die uw dakbedekkingsaannemer van plan is te gebruiken Als u de basisprincipes kent van wat er moet worden opgenomen in uw dakreparatie of schatting van dakvervanging, kunt u later frustratie besparen. Als u niet kunt beslissen of u een dakreparatie of een dakvervanging wilt krijgen, vraag dan uw dakaannemer wat hij aanbeveelt en waarom. Nadat u uw lijst met potentiële dakaannemers om in te huren hebt beperkt, is het verkrijgen van een dakschatting de volgende logische stap in uw dakproject.

Als u vroeg problemen ondervindt, kunt u uw lokale dakbedekkingsdeskundigen het probleem meteen laten aanpakken - en dat betekent dat u dakreparatie kunt uitstellen totdat het echt nodig is. We werken rond uw drukke agenda en stellen een tijd in voor een professionele inspecteur om de problemen van uw dak te bekijken, en we zullen u een dakraming geven die u helpt de best mogelijke beslissing te nemen. Wanneer u een dakraming krijgt - het bedrag dat uw dakbedekkingsbedrijf u citeert om uw dak te repareren of te vervangen - zult u dat doen. Als je werkt aan een dak dat meerdere hellingen heeft of uit meerdere vormen bestaat, moet je het gebied en de vierkanten van elke portie afzonderlijk berekenen en ze bij elkaar optellen om je uiteindelijke bedrag te krijgen.

Als u niet veilig goede foto's van uw dak kunt krijgen vanaf de grond of een raam, vraag dan de dakaannemer om naar uw huis te komen voor een dakinspectie. Een deel van het repareren of vervangen van een dak omvat het verwijderen en opruimen van afgedankte materialen, en de schatting van de dakaannemer moet rekening houden met deze kosten. Als u een dakbedekkingsprofessional bent, volgt hier wat u moet opnemen in uw dakbedekkingsschatting. Volgens Roofing Contractor zullen meer dan negen van de 10 dakbedekkingsprofessionals hun doelinkomsten niet bereiken omdat ze gewoon de wiskunde verkeerd doen.

Hij of zij zal dakbedekkingsmaterialen bespreken die mogelijk goed bij uw huis passen, praten over projecttijdlijnen en de kosten van uw project schetsen, die allemaal in uw schatting worden vermeld voor een dakvervanging of reparatie. Verhoogde dakbedekking biedt de hulp die u nodig hebt om dakbedekkingsproblemen snel en gemakkelijk te herstellen of volledige dakvervanging te bieden. Burton Hughes is senior projectmanager en dakbedekkingsspecialist voor New View Roofing, een familie- en veteranenbedrijf in Noord-Texas. Uw dakschatting moet vermelden of er een druppelrand moet worden geïnstalleerd op de harken (de schuine rand van een dak aan de eindmuur van het huis) en dakrand (de onderkant van een dak dat voorbij de rand van het huis hangt).

De ventilatiestijl die u kiest, de kleur en het aantal ventilatieopeningen dat uw dak nodig heeft, moeten worden opgenomen in de schatting van uw dakvervanging.