Hoeveel kost het om een dak in de Filippijnen te vervangen?

Vellen zijn hoger, afhankelijk van de meter en of deze vooraf is geverfd. Voor kleine huizen die ongeveer 30m² groot zijn, kost het ongeveer P40.000 tot P50.000 inclusief de truss. Volgens ingenieurs variëren de gemiddelde bouwkosten in de Filippijnen van PHP 280+ tot PHP 815 per dag (of PHP 35 tot PHP 94,98 per uur). Het salaris van elke arbeider hangt af van de projectlocatie (Metro Manila versus provinciale tarieven), vaardigheidsniveau en type bouwwerkzaamheden.

Alle onderdelen van dit Filippijnse daksysteem passen bij elkaar; voorgevormd en voorgeverfd zodat het hele ensemble van dakpaneel, goot, facia board en nokkap in hetzelfde ontwerp en dezelfde kleur heeft. Metalen dakbedekking komt steeds vaker voor, en hoewel de tarieven nog steeds drie keer hoger zijn dan traditionele asfaltdakbedekkingskosten, beschouwen sommige klanten metalen dakbedekking als de voorkeursoptie voor hen. Op het laagste niveau kunnen metalen dakpanelen 20 tot 30 jaar meegaan, bijna twee keer langer dan een conventioneel asfaltdak. Het dak erboven was populair in de 19e eeuw, maar tijdens het Gemenebesttijdperk begint men een wijziging te zien die dakventilatieopeningen toevoegt.

De gordingen ondersteunen de stalen dakbedekking met lange overspanning, maar voordat het dak zelf wordt aangebracht, wordt rond de omtrek van het dak een metalen „facia frame geïnstalleerd. De esthetiek van dit dak is zeker geïnspireerd op het dakprofiel van het geliefde Filippijnse „bahay kubo native bamboo house”. Zolang uw dak goed is geventileerd en geïnstalleerd, moet u vrij dicht bij die 25 jaar daklevensduur komen. Dit rustieke bahay kubo-dakontwerp, overgebracht naar houten frame en betonnen gebouwen, is geëvolueerd om een ventilator op te nemen in de top van het dak.

Nadat ik uw heerlijk informatieve site had doorzocht, kon ik geen melding maken van het DN Steel dakmateriaalprofiel dat u kiest voor de constructie van uw dak. Waar golfplaten te kopen in de Filippijnen Ze worden vaak verkocht in dakbedekkingen of bouwmarkten met een vooraf gedefinieerde lengte. Sommige stalen dakbedekkingen zijn gecoat met een aluminium-zinklegering, die een levensduur van maximaal 100 jaar voor het dak biedt. Bitumineuze dakplaten zijn een van de goedkoopste dakoplossingen op de markt en de goedkoopste dakplaten voor dakleidingen.

De prijzen van metalen dakbedekking in de Filippijnen compenseren variabelen zoals de materiaalkosten en de tijd en energie die nodig is om het dak te bouwen. Metalen dakbedekking Hij legt uit dat in de Filippijnen voorgelakte metalen dakbedekking met lange overspanning gemaakt van GI-platen de meeste voorkeur hebben.