Hoeveel kost een dakplaat?

Hoe u de kosten van. Gratis citaten van dakdekkers bij jou in de buurt. Natuurlijk zijn de kosten van een metalen dak ook afhankelijk van de grootte en vorm van uw dak, uw lokale markttarieven, het type woning dat u heeft en andere speciale omstandigheden zoals uniek klimaat of weersfactoren zoals windschade op uw dak. Deze opties bieden een meer traditioneel dak met behoud van de efficiëntie, kosten en duurzaamheid van een metalen dak.

Het kopen van een nieuw dak is een grote investering en de waarheid is dat metaal hoge out-of-pocket kosten heeft als je metaal vergelijkt met een asfaltdak, het meest voorkomende type residentiële dakbedekking. Een gewoon metalen dak is sterk en heeft een grote levensverwachting, maar een dak van golfkarton verhoogt de sterkte-gewichtsverhoudingen die perfect achterblijven in barre weersomstandigheden. Uw dakaannemer kan u adviseren over welke kleuren het beste werken voor uw eigendom, evenals de afwerkingen en het type verf dat moet worden gebruikt voor het beste resultaat. Met steen gecoate metalen daksoorten zorgen voor esthetische diversiteit door de voordelen te bieden van metalen dakbedekking met het uiterlijk van meer traditionele klei of leisteen dakspanen tegen een fractie van de kosten.

Het investeringsrendement op lange termijn van metalen dakbedekking boven het snel te vervangen asfaltdak heeft zeer de voorkeur. Metalen dakprijzen voor kosten per vierkant worden berekend per vierkante voet en dan wordt dat opgeteld bij de kosten per vierkant (zie hierboven), wat zeker iets is om op te letten en te begrijpen wanneer u prijst of op zoek bent naar een nieuw metalen dak, of misschien, nog belangrijker, praten met metalen dakbedekking aannemers of dakbedekkingsbedrijven over het installeren van een nieuw metalen dak. Dat hangt allemaal af van het type dakbedekkingsmaterialen dat u kiest en de stijl van onroerend goed, samen met alle andere individuele details die het installeren van een metalen dak meer of minder ingewikkeld kunnen maken. De meeste metalen dakbedekkingsmaterialen kunnen zich verdedigen tegen wind tot 140 km/u en worden geleverd met garanties, die de levensduur van uw dak helpen garanderen.

Als u bijvoorbeeld een asfaltdakdak heeft dat vóór de installatie van het metalen dak wordt verwijderd, zijn er extra kosten verbonden aan het verwijderen van het bestaande dak. Daken met een lagere steek (minder dan een stijging van 3 inch per voet) zijn het gemakkelijkst om aan te werken, omdat ze meestal beloopbaar zijn en minder veiligheidsuitrusting en materiaal nodig hebben. Bij het vergelijken van metalen dakbedekking met soorten asfaltshingle zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden, zoals prijs, duurzaamheid, voorkeur voor dakstijl, algemeen onderhoud en levensduur van elk daktype. Stalen metalen dakshingles of andere soorten metalen dakshingles zijn vaak goedkoper dan dakbedekking met staande naad, en ze kunnen een uitstekende keuze zijn voor uw eigendom, vooral in het geval dat u het rechtstreeks over bestaande asfaltdakbedekking wilt installeren.

Het feit dat de initiële uitgaven voor metalen dakbedekking iets hoger zijn dan bij sommige daktypes, wordt gerechtvaardigd door het feit dat u deze waarschijnlijk nooit hoeft te vervangen.