Wat gemaakt van dak in de filippijnen?

De drie meest voorkomende soorten dakbedekking voor traditionele woonhuizen in de Filippijnen zijn asfalt, hout (ceder) en metaal. Dit is misschien wel het meest voorkomende dakbedekkingsmateriaal dat in de Filippijnen wordt gebruikt. De meest populaire van allemaal is aluminium of gegalvaniseerd ijzer (yero), ook bekend als GI-platen. Als er één voordeel is dat metaal heeft ten opzichte van andere, is het de levensverwachting.

Het is bestand tegen de elementen en is bestand tegen slijtage tussen 40 en 80 jaar. Esthetisch gezien hebben metalen daken geleden, maar worden steeds beter ontworpen. Ze kunnen zelfs worden gevormd om eruit te zien als andere dakbedekkingsmaterialen. Een ander voordeel dat ze hebben, is dat ze ook onderhoudsarm zijn, wat de aantrekkingskracht op nieuwe huizenkopers kan vergroten.

Bouwvakkers gebruiken meestal afdichtmiddel om gaten te dichten om lekken tijdens regenachtig weer te voorkomen. Een andere populaire dakbedekking in de Filippijnen is het metalen dak. Het heeft twee keer zoveel levensduur als die asfaltshingles met 50 tot 60 jaar garantie. Deze te complexe daken zijn een recente ontwikkeling in de Filippijnen.

Traditionele Filipijnse huizen hadden „dos aguas” of „quatro aguas” daken. Deze termen zijn een overdracht van het Spaanse „un tejado de dos aguas”, een eenvoudig geribbeld dak of „un tejado de quatro aguas”, een heupdak. De oudere leden van mijn bouwploeg begrijpen en gebruiken deze oude Spaanse termen nog steeds. Volgens Real Living zijn asfaltshingles een uitstekend dakbedekkingsmateriaal omdat ze goedkoop zijn en eenvoudig te installeren zijn.

Als je kieskeurig bent in termen van het hebben van een bepaalde kleur, zijn asfaltshingles verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarmee kun je een specifieke tint krijgen die je leuk vindt. Asfaltgordelroos is er ook in verschillende uitvoeringen en worden het best aanbevolen voor woningen, resorts, vakantiehuizen en ook in andere toepassingen. Volgens Roundhay Roofing is glasvezel het perfecte materiaal voor platte daken en schuine daken.

Als dakbedekkingsmateriaal vertoont glasvezel duurzaamheid, levensduur en hoge prestaties. Het heeft ook geen naden en is beter beheersbaar voor een professional om te repareren als het beschadigd is. Het enige nadeel van dit materiaal is de prijs. Het kan echter tot 20 jaar meegaan, wat praktisch is als u tegelijkertijd iets functioneels en duurzamer wilt.

Volgens Planning Tank bieden kleitegels een grote esthetische waarde voor gebouwen. Bovendien vermeldt Gawin Blog dat dit soort materiaal recyclebaar is in vergelijking met andere materialen. Afgezien van het mooie fysieke uiterlijk, zijn kleisoorten duurzaam materiaal dat efficiënt is voor mensen die geen geld willen verspillen. Wat heeft het voor zin om een dak te kopen als het niet lang meegaat, toch? Het is ook bewezen dat kleien textuur en elegantie geven aan uw dak, waardoor het aantrekkelijk is om naar te kijken.

Volgens DN Steel zijn Piano %26 Stonewood Metal Shingles ideaal voor uw huis, vakantiehuizen en resorts. Deze materialen worden expliciet geproduceerd met steenslag die bescherming bieden tegen weersinvloeden op uw dak. Hij legt uit dat in de Filippijnen voorgelakte metalen dakbedekking met lange overspanning gemaakt van GI-platen de meeste voorkeur hebben. Andere metalen zoals aluminium, tin en koper kunnen ook worden gebruikt om voorgelakte dakplaten met lange overspanning te produceren, zij het duurder.

Veelzijdig, duurzaam, robuust en betaalbaar, beton is een relatief algemeen en traditioneel populair materiaal voor dakbedekking. Cement, zand en water worden gecombineerd in verhouding om de betonnen dakbedekking te maken. Het kan worden gelegd als een ingebouwd dak boven het huis of als overlappende tegels over het bestaande dakoppervlak worden bevestigd. De betonnen dakbedekking kan verder weerbestendig worden gemaakt door deze te coaten of reflecterende tegels te installeren die erop zijn bevestigd.

Het heupdak heeft de voorkeur gekregen in conventionele Filippijnse eigenschappen en voor een fantastisch doel. In een land waar gebouwen elk kalenderjaar worden gebufferd door tyfonen, is het heupdak gestroomlijnd, waardoor de wind heel weinig krijgt. Nadat ik uw wonderbaarlijk informatieve site had doorzocht, kon ik geen melding maken van het DN Steel dakmateriaalprofiel dat u kiest voor de constructie van uw dak. Het is duurzaam, robuust en het natuurlijke leisteen materiaal is onderhoudsarm, waardoor het het beste dakbedekkingsmateriaal is om op het dak te zitten.

Alle onderdelen van dit Filippijnse daksysteem passen bij elkaar; voorgevormd en voorgeverfd zodat het hele ensemble van dakpaneel, goot, facia board en nokkap in hetzelfde ontwerp en dezelfde kleur heeft. Dus als u op zoek bent naar de aantrekkingskracht van dakpannen in de Filippijnen, maar niet de kosten en het gedoe wilt die gepaard gaan met het installeren ervan, ga dan voor onze voorgelakte metalen dakbedekking. Het dak erboven was gebruikelijk in de 19e eeuw, maar gedurende de Gemenebestperiode 1 begint een wijziging te zien die dakopeningen biedt. Als u van plan bent een huis te bouwen of uw dak te vervangen door iets beters, zijn hier vijf van de gebruikelijke materialen die worden gebruikt in dakbedekking.

Als u een dak wilt dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden, weinig onderhoud, lichtgewicht en betaalbare, metalen daken zijn de beste keuze voor u. In het westerse architecturale jargon worden dit soort daken „geveldaken” of „Nederlandse zadeldaken” genoemd. Het eenvoudigste deel kan zijn dat veel van het ontwikkelingswerk nu onder het dak kan worden gedaan in plaats van de recente zon. Ten slotte, 0,6 mm en 0,7 mm lange dakdikte indien niet verkrijgbaar bij de fabrikant van longspan dakbedekkingen die Bob gebruikte.

De esthetiek van dit dak is zeker geïnspireerd op het dakprofiel van het geliefde Filippijnse „bahay kubo native bamboo house”. UNO Corrugated Roofing is de eerste thermoplastische dakbedekking in de Filippijnen die de breedste breedte biedt voor uw industriële behoeften. .