Wat is het beste dak voor een huis in de Filippijnen?

Volgens Real Living zijn metalen daken een van de meest populaire dakbedekkingen in de Filippijnen. Als u een dak wilt dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden, weinig onderhoud, lichtgewicht en betaalbare, metalen daken zijn de beste keuze voor u. Asfaltshingles worden vaak gebruikt in huizen in landelijke stijl, omdat ze zeer zuinig zijn. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en kunnen worden geleverd met een grote verscheidenheid aan kleuren.

De stijl kan ook werken met tal van architecturale ontwerpen, vooral traditionele huizen in de voorsteden. Nu u ze kent, moet u ook rekening houden met het materiaal dat u moet gebruiken voor uw daktype naar keuze. Je hebt veel opties als het gaat om dakbedekkingsmaterialen, maar een van de beste is metaal. Vooral in een land met extreme weersomstandigheden zoals de Filippijnen, zijn metalen daken geweldig voor huizen omdat ze bekend staan als duurzaam en tegelijkertijd betaalbaarder dan andere materialen, zoals pannendaken.

Dit is misschien wel het meest voorkomende dakbedekkingsmateriaal dat in de Filippijnen wordt gebruikt. De meest populaire van allemaal is aluminium of gegalvaniseerd ijzer (yero), ook bekend als GI-platen. Als er één voordeel is dat metaal heeft ten opzichte van andere, is het de levensverwachting. Het is bestand tegen de elementen en is bestand tegen slijtage tussen 40 en 80 jaar.

Esthetisch gezien hebben metalen daken geleden, maar worden steeds beter ontworpen. Ze kunnen zelfs worden gevormd om eruit te zien als andere dakbedekkingsmaterialen. Een ander voordeel dat ze hebben, is dat ze ook onderhoudsarm zijn, wat de aantrekkingskracht op nieuwe huizenkopers kan vergroten. Bouwvakkers gebruiken meestal afdichtmiddel om gaten te dichten om lekken tijdens regenachtig weer te voorkomen.

Metalen daken zijn al heel lang in trek in de Filippijnen, zegt Real Living, In termen van kosten, efficiëntie, weinig onderhoud, extreme weersbestendigheid, lichtgewicht en duurzaamheid, zijn metalen daken vaak de beste keuze. De drie meest voorkomende soorten dakbedekking voor traditionele woonhuizen in de Filippijnen zijn asfalt, hout (ceder) en metaal. De Filippijnse dakbedekkingsmarkt is gesegmenteerd per producttype en eindgebruikersindustrie. Per producttype is de markt gesegmenteerd in asfaltshingles, dakpannen, metalen dakbedekking en andere productsoorten.

Per eindgebruikersindustrie is de markt gesegmenteerd in residentiële en niet-residentiële. Voor elk segment zijn de marktomvang en prognoses gedaan op basis van volume (duizend vierkante meter). Daksystemen zijn zeer gestandaardiseerd geworden in de Filippijnen. Wat we hier beschrijven, is het daksysteem dat op de meeste huizen voorkomt, behalve de zeer high-end, zoals echte kleitegels of cementtegels, een paar asfaltkiezeldaken en de Nipa- of plaatstalen daken van het gewone „bahay - native house”.

Net als zadeldaken zorgen de schuine oppervlakken van mono-hellende daken ervoor dat regenwater gemakkelijk kan wegglijden, zodat uw dak geen water ophoopt dat schade aan uw dak kan veroorzaken. Metalen dakbedekking Misschien wel een van de meest haalbare keuzes als het gaat om dakbedekkingsmaterialen, metalen dakbedekkingen vallen op waar de andere materialen dat niet doen. Afgezien van de gebruikte kleuren en materialen, is de vorm van het dak ook een factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van het dak van uw droomhuis. Het is duurzaam, robuust en het natuurlijke leisteen materiaal is onderhoudsarm, waardoor het het beste dakbedekkingsmateriaal is om op het dak te zitten.

UGC is al geruime tijd actief in de dakbedekkingsindustrie in de Filippijnen en is marktleider geworden in de productie en distributie van voorgelakte en andere gegalvaniseerde dakbedekkingen en gegalvaniseerde stalen bouwproducten. Voordat u zich verbindt aan metalen dakbedekking en een dakbedekkingsbedrijf, moet u controleren of het bedrijf ervaring heeft met het installeren van metalen dakbedekkingen. Een metalen daksysteem is een andere zeer effectieve en onderhoudsarme dakbedekkingsoptie voor huiseigenaren en is meestal gemaakt van koper, staal of aluminium. Je moet weten welke de beste en meest vertrouwde dakbedekkingsmaterialen in dit land zijn, zodat je de trend kunt volgen en een betrouwbaar dak kunt krijgen dat elke Filipino nodig heeft.

Het eenvoudigste deel kan zijn dat veel van het ontwikkelingswerk nu onder het dak kan worden gedaan in plaats van de recente zon. Sommige houten daken zouden ook regelmatige behandelingen vereisen met conserveermiddelen en fungiciden om te voorkomen dat het dak uitdroogt, kromtrekt, barst en meeldauw aantrekt. Het dak erboven was populair in de 19e eeuw, maar tijdens het Gemenebesttijdperk begint men een wijziging te zien die dakventilatieopeningen toevoegt. Houten dakbedekking Houten dakbedekking is misschien niet ieders eerste optie, en dat is begrijpelijk, aangezien hout niet echt het allereerste materiaal is dat in je opkomt als je verwijst naar het woord „duurzaam”.

Dit rustieke bahay kubo-dakontwerp, overgebracht naar houten frame en betonnen gebouwen, is geëvolueerd om een ventilator op te nemen in de top van het dak. .