Hoe wordt dakplaat berekend in de filippijnen?

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande factoren te vermenigvuldigen met uw berekende totale oppervlakte (in. Trek de overlappingswaarde af van de lengte en breedte van het vel. Als vellen die naast elkaar worden gelegd, bijvoorbeeld aangrenzende vellen 6 inch overlappen, trekt u 6 inch af van de breedte. Het resultaat is de effectieve breedte van de plaat, de afstand van het dak die de plaat daadwerkelijk zal bedekken.

Nu berekenen we het oppervlak van het dak dat door de dakplaat moet worden bedekt. Breedte zijde van de dakplaat. Gegolfde of Greca-dakbedekking vereist een val van min 5 graden van de bovenkant van de structuur naar de goot (dit blijkt 88 mm per meter val te zijn). Bepaal de vereiste overlapping zodat elke dakplaat op de aangrenzende plaat kan rusten om openingen in het dak te voorkomen.

Het enige dat u moet weten, zijn de afmetingen van uw huis en de dakhelling, en deze dakkostencalculator doet de rest voor u. Een gecombineerd dak heeft een ontwerp dat om esthetische en praktische redenen meerdere daken op dezelfde structuur gebruikt. Bitumineuze dakplaten zijn een van de goedkoopste dakoplossingen op de markt en de goedkoopste dakplaten voor dakleidingen. Met de dakcalculator kunt u het oppervlak van het gevel- of schuurdak van uw huis bepalen en de kosten nauwkeurig schatten.

Het is tijd, dus begin met het aanpakken van die dakbaan die je hebt uitgesteld, en nu wil je erachter komen hoeveel dakplaten je nodig hebt. Dakplaten worden meestal ondersteund door houten of stalen elementen die bekend staan als 'gordingen'. Het wordt aanbevolen dat de grootte en afstand van de gording voldoen aan de specificaties van de dakplaten die u installeert.